ONZE WINKEL

Mijn naam is Mariël Knijnenburg-Jongman en ik heet je van harte welkom in mijn winkel aan de Bankastraat! 
17 jaar terug (2005) ben ik samen met mijn man Wim een kaaswinkel begonnen in Loosduinen en ik werk nu zo'n 2,5 jaar met veel plezier in mijn eigen winkel in de Bankastraat. Mijn favoriete product is de Archipelkaas; een Kanjer Robuust. Omdat ik deze zó lekker vind, heb ik hem 2 jaar geleden voorzien van een label met mijn eigen hoofd erop en omgedoopt tot Archipelkaas. In de winkel kun je terecht voor:

HOLLANDSE KAAS
We hebben in de winkel tal van Hollandse kazen. Van jong tot zeer oud, van Noord Hollands tot Friese nagelkaas. Daarnaast hebben we ook een mooi assortiment biologische kazen. Altijd eerlijk en vers!

BUITENLANDSE KAAS
De buitenlandse kazen zijn eveneens om te smullen. Blauwader, roodkorst, geitenkaas... Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. En altijd de beste kwaliteit!

NOTEN
Of je nu van cashews, macadamia's, pinda's of amandelen houdt, Wij hebben het. En de noten zijn altijd vers gebrand op kwaliteit!

WIJN
De winkel heeft ook een mooie aanbod van de lekkerste wijnen uit heel Europa. Daarnaast hebben wij ook een prachtig portassortiment.

Onze openingstijden zijn
Maandag t/m vrijdag: 9:00-18:00
Zaterdag: 8:00-17:00


Graag tot ziens bij ons in de winkel!

Mariël Knijnenburg - Jongman,
Marvin, Martine en Anneroos